zondag 12 juli 2015

Blauwe bloemen in de hoofdrol!


Na maanden van voorbereiden..in het geniep haken, was het vrijdag dan eindelijk zover...
Sally en Hans gingen trouwen.
Eind vorig jaar vroeg Sally me of ik niet een soort van corsage zou kunnen maken....gehaakt met blauw garen. Natuurlijk wilde ik dat...." wacht even"  zei ze.." Ik dacht aan een corsage voor alle 75(!)  gasten en een uitgebreidere voor  de getuigen en Hans.....oh en ook misschien nog iets van een handsierraad voor mij in plaats van een bruidsboeket."
Ik ben met heel veel enthousiasme en liefde aan de slag gegaan...alle bloemetjes dezelfde basis maar voor ieder bloemetje een ander hartje...een uiterst geheim project, niemand mocht het weten, zodat het een echte verassing zou zijn. En dat was het! En het zag er echt super uit, al die mooi geklede bruiloftsgasten met corsage die voor het gemeentehuis stonden te wachten op het bruidspaar. (Daar heb ik geen foto van, want ik was aan het uitdelen en genieten..)Het armsieraad en de bloemetjes in de haren van de bruid maakten het helemaal af!
Dus vandaag een kleine rapportage aan fotootjes van het resultaat van heel veel uren haken en afwerken, waar tot nu toe niets van te zien mocht zijn hier op deze blog... En mocht je je afvragen of ik ze geteld heb..ja, het zijn op twee na 100 bloemen...
En de bruiloft was wat mij betreft een droombruiloft! Ongedwongen, bij hen thuis alles versierd met blauw, een geweldige locatie en met al die gezellige  mensen , heerlijk  eten en geweldige muziek...we hebben gedanst tot het ochtendgloren....


4 opmerkingen:

Angelique zei

En ik lees heel graag jullie reacties!

Hans Weijers zei

Hallo Angelique. Nogmaals hartstikke bedankt voor het werk dat je verricht hebt om onze trouwdag op te leuken. 🌹

Elisa zei

Hier liggen ze nu in mijn pronkkast.
Prachtig gemaakt en zoveel werk! Zoveel liefde!

Anoniem zei

Hoiiii Angelique, vanaf nu ben jij mijn ��"bloemenvriendinnetje"��. Het zag er allemaal zo mooi en feestelijk uit. Ik wil nogmaals ( en dan nog een keer, en nog een keer, en... enz) bedanken voor de fantastische bloemenpracht!
������van Sally