zondag 26 juli 2015

Heerlijke zondagmiddag met dank aan friends and the Duchess


Vandaag een gezellige lunch met lovely friends.
Eerste planning was een bezoekje aan het food truck festival in Aachen, maar ik heb er geen spijt van dat anders besloten werd.
ohhhh weer hemels gegeten bij The Duchess in Sittard. 
Een aanrader voor eenieder die van hemels eten houdt, maar vooral ook voor mensen die de passie van een kok kunnen herkennen...
Weer iets geleerd; waar de naam Coronation Chicken vandaan komt, en vooral ook dat het belangrijk is om happy animals te gebruiken voor je voedsel.Wij noemen het dan ook vanaf vandaag Happy Coronation Chicken...

We hadden een heerlijk licht groentesoepje vooraf en zijn met een glaasje rosé voor de dames en een Gerardus dubbel voor de heer richting een heerlijk broodje gegaan. (happy!) Coronation Chicken voor beide dames en een broodje Pulled Pork voor de heer....en stiekem hebben wij ook een hapje van het varkentje mogen proeven....ohhhhhhhh dat was echt superb!!!

En tja...we zijn ook nog voor een toetje gegaan (omdat we het niet konden laten) en hebben de chef de vrije hand gegeven; jullie zien hier een suprise van de kok. Echt...de glimlach van genoegdoening gaat even niet van mijn gezicht denk ik...ik zou zeggen..ga het allemaal proeven en tot snel weer! 

Geen opmerkingen: