donderdag 6 augustus 2015

Gezellig dagje Aken, Inspiratie, inspiratie...


Gisteren een bezoekje aan Aken gebracht. Was er al tijden niet meer geweest om rustig te shoppen, kijken en gezellig te kletsen en eten en drinken.
Er was een geweldige wolwinkel waar ik mooie foto's nam en twee prachtige klosjes Japanse wol heb gekocht...hierover later meer in een ander bericht,is beloofd bij deze!



Genoten van de stad, waar we na een omweggetje ook nog in een mooi straatje belanden, met mooie panden met versieringen van bloemen en beelden.


We dronken hemels groen bier (Berliner Kindl Weisse met waltmeistergeschmack) en aten daarbij gerechten uit de Libanese keuken (sorry, geen foto's daarvan, maar het smaakte echt lekker!).

En we kochten een paar goedkope (€2 voor twee!)  lp's, wilde peper, een pollepel met een hartje en de tekst "made with love".
Bekeken de mooie spullen bij Dreist, pasten jurkjes en genoten van koffie met lekkers en de lieve aanhankelijke Franse buldog, de tekst op de spiegel en de gekregen button  bij Colette en kletsten wat af... We kregen niet eens ons hele programma af, want Cupperella (cupcakes en bruidstaarten en koffie enzo) hebben we alleen vanuit de etalage kunnen bekijken... Kortom een gezellige dag en genoeg redenen om terug te komen!



Geen opmerkingen: